Bandleden

Even voorstellen…

Daniël Metz – accordeon & zang

Daniël Metz is muzikant én Amelander in hart en nieren. Met zijn onnavolgbare accordeonspel zet hij gegarandeerd elke tent op z’n kop, van dorpsfeest tot carnaval en van oktoberfest tot bruine kroeg.

Vandaag de dag is Daniël een graag geziene collega voor een flink aantal Nederlandse muzikanten. De liefde voor het vak uit zich dan ook op alle mogelijke manieren, zowel voor als achter de schermen. Jarenlang speelt Metz in The Mon Amour Band, de BZN tributeband opgericht door Jack Veerman. Nog veel langer, en nog steeds, is hij niet te stoppen met de feestformatie Gang is Alles. Hoewel het voor deze band ooit op Ameland begon, gaat het dak er tegenwoordig ver buiten de eilandgrenzen af.

Inmiddels zijn er vier eigen singels van de band gerold, de twee nieuwste nummers zijn zelfs uitgebracht op vinyl! De Amelander rasmuzikant timmert dan ook flink aan de weg in de studio. Naast het maken van eigen werk, speelt Daniël accordeonpartijen in voor menig Nederlandstalige artiest. Kortom; een man met hart voor muziek!


William Beijaard – drums & zang


Anne-Symen Abma – drums

Het belangrijkste van muziek maken is datgene doen wat je het leukst vindt en dat op je eigen manier doen.

Inmiddels zit ik meer dan 10 jaar achter het drumstel. Ik ben begonnen als slagwerker bij diverse orkesten. Daarna heb ik in verschillende bandjes gespeeld. Maar het mooiste is toch een combinatie van die twee. Met band en een orkest een optreden verzorgen, zorgt gegarandeerd voor een leuke avond. Het belangrijkste van muziek maken is datgene doen wat je het leukst vindt en dat op je eigen manier doen. Alle invloeden, alle inspiratiebronnen samenstellen tot een product zoals jij dat wilt. Dat is waar muziek voor mij om draait.

© 2022 Gang is Alles | All rights reserved.